tag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post1894992700463173290..comments2023-11-30T07:20:38.522+01:00Comments on Pożeraczka: Na niedzielne pochrupanieginhttp://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-42731378019470758852013-02-11T18:11:56.701+01:002013-02-11T18:11:56.701+01:00migdały i biała czeko to moje ulubione dodatki do ...migdały i biała czeko to moje ulubione dodatki do biskotków! a takie jagódki pewnie dały fajny posmak :)Dominikahttps://www.blogger.com/profile/03497954690100240211noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-91085692558042938952013-02-11T17:26:01.368+01:002013-02-11T17:26:01.368+01:00Alexela - nie okażesz się :) Dopóki nie spróbowała...Alexela - nie okażesz się :) Dopóki nie spróbowałam, sama nie wiedziałam, jak to działa. Otóż cały myk polega na tym, żeby najpierw upiec cały wałeczek, a dopiero potem go pokroić i upiec kromeczki. Dzięki temu ciastka są mega chrupiące, żeby nie rzec - wręcz twarde. I w tym właśnie ich specyficzny urok :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-89207260557303356092013-02-11T15:16:35.787+01:002013-02-11T15:16:35.787+01:00Same pyszności w tych biscottiSame pyszności w tych biscottiNataliahttp://www.poezja-smaku.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-86683643836345654132013-02-11T00:03:48.281+01:002013-02-11T00:03:48.281+01:00UWIELBIAM cantuccini każdego rodzaju. To znaczy w ...UWIELBIAM cantuccini każdego rodzaju. To znaczy w ogóle jestem kulinarnym (i nie tylko) italofilem, ale takie ciastka to już zupełna poezja. A aż wstyd się przyznać - nigdy nie robiłam, co jakiś czas kupuję po prostu wielką pakę we włoskim sklepie i po trochu zajadam. Chyba najwyższy czas spróbować :).małkahttps://www.blogger.com/profile/15515057906136852607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-76333544220206289902013-02-10T23:43:04.968+01:002013-02-10T23:43:04.968+01:00Porywam dwa ciacha :}Porywam dwa ciacha :}ola in the kitchenhttps://www.blogger.com/profile/14894795589907044771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-51827747936873981262013-02-10T22:37:05.994+01:002013-02-10T22:37:05.994+01:00Smakowicie wyglądają! :) Mam nadzieję, że nie okaż...Smakowicie wyglądają! :) Mam nadzieję, że nie okażę się całkowitą ignorantką, jeśli zapytam, czy nie można ciasteczek pokroić od razu, jeszcze przed pierwszym pieczeniem? Pozdrawiam ;)alexelahttp://www.kuchnia-alex.blog.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-72159111021866658802013-02-10T20:31:42.210+01:002013-02-10T20:31:42.210+01:00Cudne! Muszę spróbować upiec. Cudne! Muszę spróbować upiec. Kulinarne pyszności Molkihttps://www.blogger.com/profile/16203654899845851982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-9570681846753951262013-02-10T20:05:54.590+01:002013-02-10T20:05:54.590+01:00Zaciekawiłaś mnie tymi suszonymi jagodami. Muszę i...Zaciekawiłaś mnie tymi suszonymi jagodami. Muszę ich u siebie poszukać w sklepach:-) A zanim mi się to uda i upiekę takie biscotti do pochrupania, częstuję się Twoimi :-) skoraq cookshttps://www.blogger.com/profile/05451435701447064568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-22238171231868396992013-02-10T17:54:41.160+01:002013-02-10T17:54:41.160+01:00Idealne! Zdecydowanie pyszne! PozdrawiamIdealne! Zdecydowanie pyszne! PozdrawiamKamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.com