tag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post9175228832373872634..comments2023-11-30T07:20:38.522+01:00Comments on Pożeraczka: Najprostsza Pavlovaginhttp://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-22575300195304490042017-10-11T00:59:56.361+02:002017-10-11T00:59:56.361+02:00Płynna w środku po dwóch godzinach w piekarniku? M...Płynna w środku po dwóch godzinach w piekarniku? Muszę przyznać, że jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło... Ale to oczywiście kwestia piekarnika; bezę trzeba upiec kilka razy i wtedy się wyczuje, co i jak :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-41695699958195470172017-10-10T18:40:44.102+02:002017-10-10T18:40:44.102+02:00Ogolnie wszystko wyszlo jest tylko jeden problem. ...Ogolnie wszystko wyszlo jest tylko jeden problem. Beze pieklem ponad 120min i niestety ale nadal jest troche plynna w srodku. Brzegi wypieczone ale caly srodek sie zapadl. Radzilbym piec w nizszej temperaturze ale o wiele dluzej. PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-14371574429948277102017-10-10T18:10:02.179+02:002017-10-10T18:10:02.179+02:00Mam nadzieję, że beza się uda :)
Hmm... W mojej ku...Mam nadzieję, że beza się uda :)<br />Hmm... W mojej kuchni używam tylko cukru waniliowego - robię go sama albo kupuję taki z prawdziwą wanilią. Kiedy więc piszę "cukier waniliowy", mam na myśli właśnie taki :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-77930737188865729292017-10-10T16:30:01.116+02:002017-10-10T16:30:01.116+02:00Pavlowa sie piecze, zobaczymy co z tego bedzie. Z ...Pavlowa sie piecze, zobaczymy co z tego bedzie. Z mojej strony tylko dorzuce, ze to nie jest cukier waniliowy tylko waNILInowy. Nie ma nic wspolnego z wanilia tylko z waniliną.<br />pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-39870150679872850142017-08-01T10:11:52.639+02:002017-08-01T10:11:52.639+02:00Masz rację, z domowym byłaby jeszcze lepsza :)Masz rację, z domowym byłaby jeszcze lepsza :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-79785732503277720312017-07-31T22:44:14.799+02:002017-07-31T22:44:14.799+02:00Sugeruję domowy ajerkoniak do tej bezy.Sugeruję domowy ajerkoniak do tej bezy.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-30144709104248312282017-06-28T18:40:30.611+02:002017-06-28T18:40:30.611+02:00Wszystko zależy od piekarnika. Jakbym piekła cokol...Wszystko zależy od piekarnika. Jakbym piekła cokolwiek przy uchylonych drzwiczkach w starym piekarniku, to bym siebie upiekła, zanim danie byłoby gotowe ;)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-34346760721434890732017-06-28T14:49:23.511+02:002017-06-28T14:49:23.511+02:00mój brat ostatnio spalił trzy bo ktoś wrzucił chor...mój brat ostatnio spalił trzy bo ktoś wrzucił chory przepis ze piec 60 min w 160 stopniach niestety idealny czas to trzy godziny w 100 stopniach przy uchylonym piekarniku<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-65969494541887948842015-06-23T13:14:58.165+02:002015-06-23T13:14:58.165+02:00trafiłam tutaj przypadkiem, poszukując inspiracji....trafiłam tutaj przypadkiem, poszukując inspiracji... pierwszy raz słyszę o tym deserze, ale na pewno w niedalekiej przyszłości go zrobię, bo wygląda cudownie!!! Karolina G.https://www.blogger.com/profile/07461590381134320243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-47525629171998193212013-08-01T12:01:21.487+02:002013-08-01T12:01:21.487+02:00uwielbiam ten deser ;))uwielbiam ten deser ;))Izaahttps://www.blogger.com/profile/16968131678141043474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-52513934044361896772013-07-30T16:58:58.803+02:002013-07-30T16:58:58.803+02:00Ale kusisz...:)! Pycha!Ale kusisz...:)! Pycha!ugotujmyto.plhttp://ugotujmyto.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-23951279175250758062013-07-30T16:38:26.227+02:002013-07-30T16:38:26.227+02:00Uwielbiam Pavlovą, moja miłość :-) Piękna Ci wyszł...Uwielbiam Pavlovą, moja miłość :-) Piękna Ci wyszła! :-)judikhttp://www.escapeintokitchen.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-32997967732824411762013-07-30T11:06:23.305+02:002013-07-30T11:06:23.305+02:00Coś pysznego! :)Coś pysznego! :)domowacukierniaewy.blox.plhttp://domowacukierniaewy.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-28243703404959496352013-07-30T10:00:48.208+02:002013-07-30T10:00:48.208+02:00Prosta i pyszna :) Prosta i pyszna :) Opalankahttps://www.blogger.com/profile/06378989966517972914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-34210725373049219782013-07-29T23:39:31.405+02:002013-07-29T23:39:31.405+02:00Muszę coś upiec z żółtkami, ewentualnie je zamroz...Muszę coś upiec z żółtkami, ewentualnie je zamrozić i wtedy zrobię Pavlovą :)Daktyle w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/07717924974824231127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-55147453126562998242013-07-29T23:14:29.529+02:002013-07-29T23:14:29.529+02:00Pavlovy są przepiękne: )Pavlovy są przepiękne: )Angiehttps://www.blogger.com/profile/09246426282960651812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-68620812821472266862013-07-29T18:24:22.537+02:002013-07-29T18:24:22.537+02:00pycha, muszę w końcu też ją zrobić w domu:)pycha, muszę w końcu też ją zrobić w domu:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-85145440819860863112013-07-29T16:42:27.924+02:002013-07-29T16:42:27.924+02:00klasyczna, ale przepysznaklasyczna, ale przepysznaAgnieszka, Piecz i Gotujhttp://pieczigotuj.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-63451279919230769272013-07-29T15:37:19.541+02:002013-07-29T15:37:19.541+02:00Dobrze wiedziec, ze bialka mozna uratowac i zrobic...Dobrze wiedziec, ze bialka mozna uratowac i zrobic z nich cos tak pysznego :)Maggiehttps://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-86779990321720538312013-07-29T13:41:57.291+02:002013-07-29T13:41:57.291+02:00Dobra Pavlova, nie jest zła, a jaka piękna wychodz...Dobra Pavlova, nie jest zła, a jaka piękna wychodzi :) Bardzo mi się zdjęcie podoba .JustInkahttp://www.justinka.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2154423944578827291.post-42441095241575501902013-07-29T10:51:33.875+02:002013-07-29T10:51:33.875+02:00Chciałabym choć raz zrobić beze bez porażki ,mniam...Chciałabym choć raz zrobić beze bez porażki ,mniam z malinami.Ladylaura.http://www.myladylaura.wordpress.comnoreply@blogger.com